8 september 2017

ZINiN Theaterseizoen flink op stoom!

Het theaterseizoen is inmiddels flink op stoom en ZINiN heeft in de afgelopen maanden al heel wat artiesten mogen verwelkomen. Pieter Derks opende het seizoen voor een uitverkochte zaal en ook Paulien Cornelisse, Veldhuis & Kemper en Heleen van Royen wisten de zaal tot de laatste stoel te bezetten. Claudia de Breij ontroerde haar publiek, bij Her Majesty ging het dak eraf met muziek van Crosby, Stills & Nash en Bram van der Vlugt was ouderwets goed!

Maar we gaan verder. Deel twee van het theaterseizoen staat op de stoep en u heeft nog een paar prachtige voorstellingen van ons tegoed. Wat dacht u van  Opvliegers3 met onder andere Antje Monteiro en een dolle avond met Jandino Asporaat? Of laat u zich liever verrassen tijdens het Nationaal Theaterweekend met een Blind Date? Het is nog maar de vraag wie er komt en hoe het programma eruit gaat zien.

Maar er is nog veel meer te zien. Gerard van Maasakkers, Vrouw Holland, Fresku en Eric Corton speelt de voorstelling ‘Ma’ naar het gelijknamige boek van Hugo Borst. Maar u moet  snel zijn, de kaartjes gaan als warme broodjes over de toonbank. We beloofde het bij aanvang van het seizoen: de planken van het ZINiN Theater hebben dit jaar flink wat te verduren, maar u kunt erbij zijn. Bekijk snel de rest van ons programma!

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×