8 september 2017

Het ZINiN Theaterseizoen barst weer los!

De vakanties zijn voorbij en wij zijn er weer klaar voor: het nieuwe ZINiN theaterseizoen! De medewerkers van ZINiN hebben deze zomer flink doorgewerkt om alles voor te bereiden, van praktische zaken tot aan de juiste ambiance. Op vrijdag 22 september barst het seizoen dan ook los met Pieter Derks, die in de eerste voorstelling de wereld binnenstebuiten keert met zijn programma SPOT. Bezoekers kunnen zich dus alvast maar voorbereiden op  veel cabaret, toneel, muziek en kindervoorstellingen.

Voor elk wat wils. Dat stond voorop bij de samenstelling van het programma voor het seizoen 2017-2018. En dat heeft nu al geresulteerd in uitverkochte voorstellingen. Maar er blijven nog voldoende voorstellingen over van bekende, maar ook minder bekende artiesten en aanstormende talenten. Er is volop keuze: onbedaarlijk lachen of even genieten van je eigen favoriete muziek, alle mogelijkheden staan nog open en het aanbod is echt origineel en van hoge kwaliteit. De planken van het ZINiN podium krijgen weer een hoop te verduren en iedereen kan erbij zijn! Bekijk snel ons programma!

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×