4 juli 2017

Stones v.s Beatles Popquiz

Weet jij alles over de Beatles en de Stones? Doe dan mee met onze Stones vs. Beatles Popquiz op zaterdag 22 juli in het Openluchttheater Nijverdal!

Muziekfragmenten, songtekstkennis, bijzondere weetjes.. Quizmaster Herman Beltman test jouw muziekkennis met lastige en leuke vragen voorafgaand aan de show The Rolling Stones vs. The Beatles in het Openluchttheater.

– De quiz begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur.
– Een team bestaat uit max. 6 personen.
– Opgave kan via info@zinin.com (o.v.v. teamnaam, aantal personen, naam en contactgegevens teamcaptain).
– Toegang tot quiz is gratis op vertoon van toegangskaart(en).
– Het winnende team krijgt vrijkaarten voor de show ‘The Best of Britain’ op 27 januari 2018 in het ZINiN Theater.

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×