4 juli 2017

Parkeerinformatie The Pilgrims

Kom je met de auto naar het concert van The Pilgrims in het Openluchttheater Nijverdal a.s. zaterdag? Houd dan rekening met extra reistijd vanwege de verwachte drukte rondom de Fisherman’s Friend Strongmanrun NL.

Wij raden jullie aan om gebruik te maken van onderstaande beschikbare parkeergelegenheden.

P1: Duivecatelaan 1 Nijverdal (tegenover het uitvaartcentrum)
P2: Willem de Clerqstraat 7 Nijverdal (Reggesteyn)
P3: Sportlaan 6 Nijverdal (Wilgenweard)
P4: Duivecatelaan 10 Nijverdal (voetbalvereniging DES)

De paarse lijnen zijn de looproutes. Alle parkeergelegenheden bevinden zich op max. 5 minuten lopen van het Openluchttheater.

Maar nog verstandiger is om lopend of met de fiets te komen. Dan kun je gerust een biertje drinken. De weersvooruitzichten zien er goed uit!

Tot zaterdag! 

Plattegrond parkeren The Pilgrims

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×