17 januari 2018

Open Dag ZINiN Theater

Net als voorgaande jaren krijgt u op zaterdag 27 januari weer de kans om bij ZINiN een kijkje achter de schermen te nemen tijdens het Nationaal Theaterweekend. De rode loper gaat uit, de koffie staat klaar, de medewerkers leiden u rond en als klap op de vuurpijl staat in de theaterfoyer een band met lekkere live muziek. Kom gezellig langs tussen 12.00 en 17.00 uur.

Het mysterie achter de schermen
Bewaart ZINiN een mysterie achter de schermen of wordt er gewoon keihard gewerkt door technici? Als u die vragen beantwoord wilt hebben, dan nodigen we u van harte uit om op zaterdag 27 januari een kijkje achter de schermen te komen nemen. ZINiN staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u een rondleiding te geven. Geen deur blijft gesloten, u gaat van de zolder tot aan de kelder. U krijgt te zien waar de artiesten zich omkleden, u maakt een wandeling langs de theaterlampen boven in het theater en het loading dock, waar de vrachtwagens van de artiesten uitgeladen worden, kent straks geen geheimen meer voor u. In de foyer is live muziek en hier kunt u even gezellig napraten over alles wat u heeft gezien en gehoord.

Fiere Vrouwen
Een dag eerder (vrijdag 26 januari) kunt u voor slechts €10,- de show van Fiere Vrouwen bezoeken. Een prachtige voorstelling waarbij de zangeressen Margriet Sjoerdsma, Annemarie Maas, Evelien de Weger en Louise Hensen een muzikale ode brengen aan hun vrouwelijke helden. Kijk hier voor meer informatie en reserveringen.

 

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×