2 mei 2017

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek?

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid en past je opleiding onze stageplaats? Aarzel dan niet en stuur ons je motivatiebrief en CV! Voor meer informatie over de stageplaats kun je ook even mailen naar nicoengbers@zinin.com.

Vormgeving/DTP/Media en Communicatie ZINiN breed  (MBO)
Je werkt voor de gehele ZINiN organisatie als dienstverlenend specialist. Je maakt digitale ontwerpen in CS6, onderhoudt onze websites, ondersteunt de collega’s van programmering en communicatie. Je eindproducten vind je terug in al onze communicatie: kranten, flyers, posters, digitaal, social media, enzovoort. Hoewel je deel uitmaakt van de afdeling programmering, communicatie & marketing heb je veel interne opdrachtgevers. Afspraken nakomen en deadlines respecteren is naast creativiteit een belangrijke eigenschap voor deze functie.
Gewenste opleiding: MBO vormgeving / dtp / nieuwe media / Communicatie – Marketing.
Duur stage: 6 maanden

ZINgevers

ZINiN biedt een breed programma. Daar zitten ieder jaar weer bijzondere voorstellingen en activiteiten bij, die alleen mogelijk zijn dankzij de steun van ZINgevers.

ZINgevers zijn mensen en bedrijven die cultuur in de gemeente Hellendoorn een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit in stand te houden. Deze ZINgevers hebben bij ZINiN een streepje voor. Zij maken meer kans op kaartjes voor populaire voorstellingen, ontvangen kortingen op bepaalde voorstellingen en kunnen gratis twee lezingen van de bibliotheek bijwonen. Én er is de jaarlijkse feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma, waarvoor ZINgevers speciaal worden uitgenodigd! ZINgever worden of meer weten?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×